Maçın ardından

Maçın ardından -Karşıyaka Teknik Direktörü Arslan: -Maçtan 3 puan almayı başardık oyuncularımı kutluyorum


ŞANLIURFA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Karşıyakanın teknik direktörü Cihat Arslan, Şanlıurfaspor karşılaşmasına ilişkin, Maçtan 3 puan almayı başardık, oyuncularımı kutluyorum dedi.
     Arslan, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Şanlıurfada sıcak hava ve saha şartlarının iki takımın oyuncularını da etkilediğini belirtti.
     Takımının ilk yarıda futbol adına doğruları yaptığını ve sakin oldukları için üzerlerinde baskı hissetmediklerini ifade eden Arslan, Buna rağmen bulduğumuz iki pozisyonu değerlendiremedik. İkinci yarı çok güzel bir golle öne geçtik. Daha sonra Şanlıurfasporun beraberlik için atakları vardı. Ancak başarılı olamadılar. Maçtan 3 puan almayı başardık, oyuncularımı kutluyorum diye konuştu.
     Maçın tek golünü atan Karşıyakasporlu Caner de deplasmanda 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını belirtti.
     Kaleci Necati de iyi mücadele ederek, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.
     Şanlıurfaspor da ise maçın ardından futbolculardan Kağan bir açıklama yaptı. Takımdaki birçok futbolcunun yeni olduğunu anlatan Kağan, alışma devresini henüz tamamlayamadıkları için istenilen futbolu sergileyemediklerini ancak en kısa sürede beklenen form grafiğini yakalayacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Müslüm Etgü / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Tarkan Demir

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER