Lübnanlı tur operatörleri, Antalyada incelemelerde bulundu

Lübnanlı tur operatörleri, Antalyada incelemelerde bulundu


ANTALYA (A.A) - Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının (BAKA) turizm potansiyelinin tanıtılması amacıyla gerçekleştirdiği ortak çalışmasıyla getirdiği Lübnan Seyahat Acenteleri Birliği (ATTAL) ile tur operatörlerinin yetkilileri Belek, Kundu ve Kemerde incelemelerde bulundu.
     BAKAdan yapılan yazılı açıklamaya göre, BAKA, Suudi Arabistan, Kuveyt, Katar ile Bahreynden tur operatörleri ile Japonya Seyahat Acenteleri Birliği (JATA) Yönetim Kurulu üyelerinin ardından Lübnan Seyahat Acenteleri Birliği (ATTAL) Başkanı Jean Abboud ile 18 seyahat acentesi yetkilisi, 4 günlük inceleme ve tanıtım gezisini tamamladı.
     Belekte konaklayan Lübnanlı tur operatörleri, Antalyada turizm sektörünün önde gelen kurum ve kuruluşları ile tanışma ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.
     Toplantıya Antalya EXPO 2016dan Bedrullah Erçin, Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü yetkilileri, TÜRSAB Antalya Bölgesel Yürütme Kurulu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Egemen, TÜRSAB Akdeniz Bölge Müdürü Kirami Acar, ALTİD Müdürü Ali Kaptan ile Bekir Güler, ATAVdan Seher Armağan, Antalya Tanıtım AŞden Atakan Bozoğlan, ALIDAŞdan Haluk Saylam, Port Akdenizden Nur Geçer katıldı.
     Turizm sektörünün önde gelen kurum ve kuruluşlarının kendilerini tanıtması, EXPO 2016, BAKA, seyahat acentesi Termessosun tanıtım filmlerinin izlenmesinin ardından Lübnanlı tur operatörleri hem kendilerini tanıttı hem de Antalya inceleme gezisindeki misafirperverlik ve katkıda bulunanlara teşekkür etti.
     ATTAL Genel Sekreteri Toufic Kayrouz, programın Lübnanlı tur operatörleri için çok yararlı geçtiğini, Antalyadaki turistik tesisleri çok beğendiklerini belirterek, Lübnanlı tur operatörlerinin ülkelerine döndüklerinde müşterilerine Antalyayı tavsiye edeceğini ve daha fazla turistin Antalyaya getirilmesi için tanıtıma ağırlık vereceklerini dile getirdi.
     Toplantının ardından il merkezinde alışveriş merkezlerini gezen Lübnan heyeti, ardından Antalyadan ayrıldılar.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Lübnanlı tur operatörleri, Antalyada incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER