Lübnanlı şarkıcı Haifa Wehbe, Başkan Gökçeki

Lübnanlı şarkıcı Haifa Wehbe, Başkan Gökçeki ziyaret etti -Wehbe: Ankaraya ilk kez geldim. Kentin tarihi yapısı ile manevi havası çok hoşuma gitti


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Büyük Ankara Festivali kapsamında konser vermek için Başkente gelen Lübnanlı şarkıcı Haifa Wehbe ve beraberindeki heyeti kabul etti.
     Başkanlık Makamında gerçekleşen kabulde Lübnanlı şarkıcı, manken ve aktris Haifa Wehbe, Ankaraya ilk kez geldim. Hacı Bayram Camiini, Ankara Kalesini ve Gençlik Parkını gezdim. Kentin tarihi yapısı ile manevi havası çok hoşuma gitti. Gençlik Parkındaki su ve ışık gösterisi bana Las Vegası anımsattı diye konuştu.
     Türk vatandaşı olmak istediğini söyleyen, İstanbula daha önce çok kez gelmesine rağmen Türkiyede vereceği ilk konserin Ankaraya nasip olduğunu ifade eden konuk sanatçı Wehbeye Başkan Gökçek, O zaman, Ankara için bir şarkı sözü yazarsanız çok seviniriz. Ankara halkı da çok teveccüh gösterir dedi.
     Haifa Wehbe ise Ankara adına hem şarkı bestelenmeyi hem de özel bir şiiri fazlasıyla hak ediyor. Bundan şeref duyarım diye konuştu.
    
     Muhabir: Cüneyt Ateş
     Yayıncı: Ertuğrul Cingil
<< Önceki Haber Lübnanlı şarkıcı Haifa Wehbe, Başkan Gökçeki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER