Londra Olimpiyat Oyunlarına doğru

Londra Olimpiyat Oyunlarına doğru -Boks müsabakalarında görev alacak Türk hakem Yaşar Çınar için uğurlama töreni düzenlendi


BAYBURT (A.A) - 2012 Londra Olimpik Oyunlarında görev alacak boks hakemi Yaşar Çınar için uğurlama töreni düzenlendi.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen törene, Bayburt Valisi Hasan İpek, AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, Şube Müdürü Ahmet Karslıoğlu ve personeli katıldı.
     Vali İpek, yaptığı konuşmada, Bayburtun gururu olan (A) Milli Boks Takımı antrenörlerinden Seyfullah Dumlupınarın, Londra Olimpik Oyunlarında Türk sporcularla birlikte Türkiyeye temsil edeceğini belirterek, Hocamız şu an milli takımımızla birlikte olduğu için başarı belgesini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Cengiz Karakaşoğluna takdim ediyorum. Ayrıca yine Türkiyemizin, ilimizin ve müdürlüğümüzün gururu olan uluslararası boks hakemimiz Yaşar Çınara da ilimiz adına başarı belgesini takdim ediyor, başarılar diliyoruz dedi.
     Hakem Yaşar Çınar ise Londra Olimpik Oyunlarında uluslararası boks hakemi olarak Türkiyeyi temsilen görev alacağını ifade ederek, Olimpiyatlarda Avrupa kıtasından seçilen 18 hakemden biri olarak boks maçlarını yöneteceğim. İnşallah Seyfullah hocamla birlikte hem kendi adımıza hem de ülkemiz adına başarılı maçlar oynar, yönetir ve ülkemize bu gururla döneriz diye konuştu.
     Konuşmalarından ardından Çınara, başarı belgesi ve plaket verildi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Londra Olimpiyat Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER