Licede düzenlenen resim ve tiyatro kursu

Licede düzenlenen resim ve tiyatro kursu sona erdi


DİYARBAKIR (A.A) - Lice Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet yürüten Aziz Ferdi Akay Kültür ve Sanat Merkezince düzenlenen resim ve tiyatro kursu sona erdi.
     Aziz Ferdi Akay Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Sabahat Demiralp yaptığı açıklamada, üniversitelerin resim öğretmenliği bölümü ile Güzel Sanatlar Lisesi yetenek sınavlarına hazırlanan öğrencilere yönelik düzenledikleri kurslara öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.
     Demiralp, kursa katılan öğrencilerin hazırladığı resimlerden oluşan serginin merkezde ziyarete açıldığını ifade ederek, Merkez olarak ayrıca okulların tatil olması nedeniyle çocuklara kültürel ve sanatsal faaliyet olanakları sunmak amacıyla tiyatro ve drama kursu düzenlemiştik. Kursa katılan öğrencilerin sahnelediği, kültürel ve sanatsal yozlaşmamanın eleştirel yaklaşımla irdelendiği İncir Çekirdeği adlı oyun büyük beğeni topladı. Düzenlediğimiz kurslara katılan ve başarı gösteren resim dalında 32, tiyatro dalında da 20 öğrenciye başarı belgesi verildi dedi.
    
     Muhabir: İlhami Ünal / Sema Kaplan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Licede düzenlenen resim ve tiyatro kursu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER