Lapsekiden kısa kısa

Lapsekiden kısa kısa -AK Parti Çardak beldesi teşkilatı görev dağılımı yaptı


ÇANAKKALE (A.A) - AK Parti Çardak belde teşkilatı üyeleri görev dağılımı yaptı.
     Atamayla belde başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ali Kırcalar başkanlığında toplanan belde yönetimi görev dağılımı gerçekleştirdi.
     Belde başkanı Mehmet Ali Kırcalar, siyasi ve hukuk işleri başkanlığına Mustafa Sessiz, teşkilat başkanlığına Yusuf Öztürk, seçim işleri başkanlığına Süleyman Erbay, tanıtım ve medyadan sorumlu başkanlığa Ramazan Öztürk, dış işlerden sorumlu başkanlığa Mustafa Sepetçi, sosyal işlerden sorumlu başkanlığa Abubekir Kacır, yerel yönetimlerden sorumlu başkanlığa Ramazan Özay, ekonomiden sorumlu başkanlığa Hasan Tunka, halkla ilişkilerde sorumlu başkanlığa Sait Ali Çırpanın getirildiğini, sekreter olarak Sezi Karatayın görev yapacağını söyledi.
     Kırcalar, yönetim olarak çok çalışmaları gerektiğini belirterek, Yerel seçimler yarın yapılacakmış gibi çalışma yapmalıyız. Beldemizdeki oy oranını artırmalıyız. Uzun kış gecelerinde her alanda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha işimiz çok, Allah mahcup etmesin dedi.
    
     -Vatandaşlar organ bağışı konusunda bilgilendiriliyor-
    
     Lapsekide vatandaşlar organ bağışı konusunda bilgilendiriliyor.
     Lapseki Toplum Sağlığı Merkezinde görevli ebeler Naciye Güneş ile Nezahat Kavas, Hükümet Konağı girişine açılan stantta vatandaşlara organ bağışı konusunda bilgi veriyor.
     Güneş, Organ Bağışı Hayat Bağışıdır sloganıyla stant açtıklarını belirterek, Vatandaşlarımızı bilgilendiren broşürler dağıtıyoruz. Bilindiği gibi ülkemizde organ bağışı ve organ nakli sayılarının yetersizliği nedeniyle tedavi görmekte olan birçok hasta organ beklerken hayatını kaybediyor. Vatandaşlarımızdan kampanyaya destek olmalarını bekliyoruz dedi.
    
     -AK Parti gençler Gelibolu Yarımadasını ziyaret etti-
    
     AK Parti Lapseki Gençlik Kolları üyeleri, Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkını ziyaret etti.
     Gençler, ilk olarak Kabatepe bölgesindeki Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezini ziyaret etti. Katılımcılar daha sonra rehber eşliğinde, Çanakkale Savaşlarının yaşandığı alanları gezdi.
     AK Parti Lapseki Gençlik Kolları Başkanı Halil Özer gezinin oldukça verimli geçtiğini söyledi.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Lapsekiden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER