Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -Uşak Müftüsü Altıntaş, Vali Erdeni ziyaret etti


UŞAK (A.A) - Uşak Müftüsü Fuat Altıntaş, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Vali Mehmet Ufuk Erdeni ziyaret etti.
     Ziyarette il genelinde hafta nedeniyle düzenlenecek etkinliklerle ilgili Vali Erdene bilgi veren Müftü Altıntaş, Hz. Peygamberin doğumunun bin 442inci yılının kutlandığını belirterek etkinliklere geniş katılım sağlanmasını amaçladıklarını ifade etti.
     Altıntaş, Hz. Peygamberin doğumunun insanlık tarihinin en önemli hadiselerinden biri olduğunu vurgulayarak Hafta nedeniyle çeşitli kurum ve kuruluşları ziyaret edeceğiz. Şehit aileleri ve gaziler, esnaf, huzur evi, çocuk yuvası ve hastane ziyaretleri bu programlar arasında yer alacak. Ayrıca Atatürk Kültür Merkezinde çeşitli konferanslar düzenleyerek halkımıza İslam ve Hz. Peygamber ile ilgili bilgiler vereceğiz. Çarşamba günü öğleyin hatim ve mevlit programı, cuma günü de kutlu doğum aşı ikram edilecek dedi.
     Vali Erden ise Kutlu Doğum haftası nedeniyle düzenlenecek etkinliklere vatandaşların katılımının önemli olduğunu belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Tolga Albay
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER