Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -AK Parti Kütahya Milletvekili Bal: -"İnsanların her geçen gün onu daha çok aradığı ve ihtiyaç duyduğu ortadadır"


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, Hazreti Muhammedi insanların her geçen gün daha çok aradığını ve ona ihtiyaç duyduğunu bildirdi.
     Bal, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Hazreti Muhammedin yaşayışı, sözleri, hal ve hareketlerinin başlı başına birer örnek olduğunu belirtti.
     Son dönemde ülke genelinde birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğuna dikkati çeken Bal, şunları kaydetti:
     "Yüce Yaratıcının, Sevgilim diyerek hitap ettiği ve Sen olmasaydın alemleri yaratmazdım dediği Peygamber Efendimiz, daha doğarken ümmetini zikretmiş ve hayatı boyunca insanlardan bir insan olarak yaşamış. Kutlu Doğum Haftası olarak ifa ettiğimiz şu günlerde, insanların her geçen gün onu daha çok aradığı ve ihtiyaç duyduğu ortadadır. Bu günler nedeniyle Yüce Yaratıcımızın kendi isminin yanına adının yazılmasına müsaade ettiği, ahlak ve hoşgörü timsali Peygamberimize daha içten duygularımızı ifade etme fırsatını buluyoruz. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasıtebrik ederek, Hazreti Peygambere salavatlar ve çeşitli etkinliklerle sevgisini gösteren Müslümanların birlik ve beraberlik içinde yaşamasını Allahtan niyaz ediyorum."
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER