Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası -AK Parti Muğla Milletvekili Özden: -"Akla şeref, duygulara asalet veren inancımızın aziz Peygamberinin getirdiği mesajı tüm insanlığa ulaştırmak, temel insani sorumluluğumuzdur"


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, 1400 yılı aşan kutlu mesajın insan olmanın en güzel öğretilerini ulaştırdığını bildirdi.
     Özden, mesajında, adaletin ve umudun Peygamberi, sevgililer sevgilisi Hz. Muhammedin (sav) doğumunun kutlandığını hatırlattı.
     Kanla, gözyaşıyla, acı ve zulümle sarsılan insanlığın bu günde, Onun ebedi mesajını sevgiyi, barış ve merhameti hatırlamasını ümit ettiklerini belirten Özden, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     "Akla şeref, duygulara asalet veren inancımızın aziz Peygamberinin getirdiği mesajı tüm insanlığa ulaştırmak temel insani sorumluluğumuzdur. İlkelerimiz olmalı, ahlakımız bize rehber, inancımız yol gösterici, sözümüz senet, dostluğumuz güven vermelidir. Yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi aşkla, merhametle dolduran sevgili Peygamberimizin hatırasına, emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız. İnanıyorum ki milletimizin her yıl artan bir heyecanla bağrına bastığı Kutlu Doğum haftası, kardeşlik kültürümüzü daha da derinleştirecektir."
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kutlu Doğum Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER