Kütahyalı sanatçıların eserleri Pendikte sergilenecek

Kütahyalı sanatçıların eserleri Pendikte sergilenecek


KÜTAHYA (A.A) - Kütahya Kültür ve Sanat Derneği (KÜSAD) üyesi sanatçıların eserlerinden oluşan sergi, 5 Ekimde İstanbulda açılacak.
     KÜSAD Başkanı Bayram Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, Pendik Belediyesinin daveti dolayısıyla Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Evinde sergi düzenlediklerini bildirdi.
     Dernek üyesi 25ten fazla sanatçının eserlerinin yer alacağı Renkahenk Kütahya başlıklı serginin, 5-14 Ekim tarihlerinde görülebileceğini duyuran Yıldız, şunları kaydetti:
     Sergide, Kütahyamızın kültür ve sanat eserleri sergilenecek. Kuruluşun ve kurtuluşun merkezi, medeniyetlerin kesişme noktasında bulunan Kütahyamız, Türk ve İslam medeniyetinin sentezinden oluşan engin bir kültür ve sanat beldesidir. Geleneklerimizi, kültür ve sanatımızı tanıtmak, bu toprakların çocukları olarak vicdani ve tarihi bir sorumluluğumuzdur. Sergi, 5 Ekim Cuma günü saat 14.00te açılacak ve 14 Ekim Pazar gününe kadar gezilebilecek. Hemşehrilerimiz, İstanbulda bulunan Kütahyalılar ve tüm sanat severler sergiye davetlidir.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyalı sanatçıların eserleri Pendikte sergilenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER