Kütahyadan kısa kısa

Kütahyadan kısa kısa -DPÜ Türkçe Öğretmenliği Bölümü Türkiye ikincisi oldu


KÜTAHYA (A.A) - Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Türkçe Öğretmenliği Bölümü, 2012 yılında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (KPSS) Türkiye ikincisi oldu.
     Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ali Fuat Arıcı, yaptığı açıklamada, 2012 yılı KPSS sonuçlarına göre, Eğitim Bilimleri alanında Çukurova Üniversitesinin birinci, kendilerininde ikinci olduğunu bildirdi.
     Bu başarıyı kazanan mezun öğrencileri tebrik eden Doç. Dr. Arıcı, şunları kaydetti:
     Başarılar tesadüf değil. Çünkü daha önce de aynı sınavda birincilik ve üçüncülük aldık. Biz her şeyi öğrencilerimizin başarısı için yapıyoruz. Onları merkeze alıyoruz. Sürekli onların sorunlarıyla ilgileniyoruz. Günün her saatinde bizimle görüşebiliyorlar. Kişisel kütüphanelerimizi istedikleri gibi kullanabiliyorlar. Ayrıca onlar için deneme, şiir, öykü yarışmaları düzenliyoruz.
     Doç. Dr. Arıcı, başarıda emeği geçen başta DPÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, öğretim üyeleri ve öğrencilere teşekkür etti.
    
     -Macaristanda Türk İzleri fotoğraf sergisi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Arslan, Macaristana yaptığı gezi sırasında kendi çektiği fotoğraflardan oluşan Macaristanda Türk İzleri isimli sergi açtı.
     Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yunus Erdoğan ve Prof. Dr. Kaan Erarslanın DPÜ Bedesten Sergi Salonunda açtığı sergide, Prof. Dr. Mustafa Arslan sergisi hakkında bilgi verdi.
     Sergi, 11 Ocaka kadar fotoğraf severlerin beğenisine sunulacak.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Kütahyadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER