Kütahyadaki olaylı maç

Kütahyadaki olaylı maç -Aynı ilin iki takım kulüp başkanları Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İçayla bir araya gelerek birlik mesajı verdi


KÜTAHYA (A.A) - TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Kütahyaspor Kulüp Başkanları Belediye Başkanı Mustafa İça ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesaı verdi.
     Kütahya Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan İça, ilde faaliyet gösteren profesyonel ve amatör olan bütün takımları desteklemek gerektiğini söyledi.
     İça, herkesin önde olan takımı desteklemesi gerektiğini ve arkasında onu destekleyen amatör takımları da devamlı beslemek gerektiğini belirterek, bu birliğin sağlanacağını ifade etti.
     Tki Tavşanlı Linyitsporun geldiği noktadan mutluluk duyduğunu anlatan İça, şöyle konuştu:
     Her iki yönetimde iyi niyetli. Ben sadece Kütahyanın bir temsilcisi olarak bir köprü görevi görüyorum. Bazı problemlerimiz var. Bu problemleri çözme adına da bazı çözüm noktalarımız var. Kütahya ve bütün ilçeleri tek yürek olarak TKİ Tavşanlı Linyitsporumuzu desteklememiz gerekir. Aynı desteği Kütahyaspor içinde verilmeli. Bundan sonra Kütahyasporun daha iyi bir noktalara geleceğine inanıyoruz. Birde taraftar açısından baktığımızda asıl sorun burada. İçler acısı bir durum var. Geçen gün yaşanan olaydan büyük bir üzüntü duydum. Bu olayların içerisinde yer alan şahıslar, kime laf atıyor. Kendi birliğimize laf atıyorlar. Bunun önlenmesi için gerekli olan ne varsa hep birlikte yapacak güçteyiz.
     TKİ Tavşanlı Linyitspor Başkanı Oktay Semih Koçyiğit de, herkesin ayrıştırıcı değil, birleştirici olması gerektiğini ifade etti.
     Koçyiğit, ilin bütün takımlarının hedefinin, bulunduğu ligde kalmak olamaması gerektiğini, hedeflerinin her zaman üst ligler olması gerektiğine vurgu yaparak, Kütahyanın Süper Ligde bir takımı olması hepimizi mutlu eder. Hedefimiz bu olmalı ve bunun için çaba göstermeliyiz. Zaten Belediye Başkanı ve Valimiz Kenan Çiftçide katkı veriyor. Bu münferit olayları hep birlikte aşacağımıza inanıyorum diye konuştu.
     Kütahyasporun Başkanı Ahmet Tekdemir ise, TKİ Tavşanlı Linyitsporun çok samimi bir başkanı olduğunu dile getirdi.
     Pazar günü yaşanan arbedenin bir kaç kişinin yaptığı münferit bir olay olduğunu ve bütün kulüplerin hedefinin spordan başka bir şey olmaması gerektiğinin altını çizen Tekdemir, Kütahyadaki birlik ve beraberliği sağlama adına bu hafta TKİ Tavşanlı Linyitspor yöneticilerini yemeğe davet edeceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyadaki olaylı maç Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER