Kütahyadaki kadın cinayeti

Kütahyadaki kadın cinayeti -Polis tarafından gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada bir kadının pompalı tüfekle vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.
     Şüpheliler Semih D. (24) ve Orhan S, emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkeme, şüphelilerin tutuklanmasına karar verdi.
     Cinayeti, maktul 31 yaşındaki Ümit Zehra Aydarın yaklaşık 3 yıldır sevgilisi olduğu öne sürülen Semih Dnin 19 Martta Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy beldesinde işlediği iddia edildi.
     Semih Dnin, cesedi otomobille il merkezine getirdikten sonra aracı park ederek uzaklaştığı ve arkadaşı Orhan Dnin ona yardım ettiği ileri sürüldü.
     Tavşanlı ilçesindeki bir gazinoda konsomatris olarak çalıştığı belirlenen Aydarın, İl Emniyet Müdürlüğünden koruma talebinde bulunmadığı bildirildi.
     Polis ekipleri, dün akşam ihbar doğrultusunda inceledikleri Ali Paşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarında park halindeki otomobilde, Adıyaman nüfusuna kayıtlı Ümit Zehra Aydarın cesedini bulmuş, şüpheliler Bahçelievler Mahallesi Yörünge Sokakta bir evde gözaltına alınmıştı.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyadaki kadın cinayeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER