Kütahyada dolandırıcılık iddiası

Kütahyada dolandırıcılık iddiası -Kendilerini başkomiser ve savcı olarak tanıtan şüphelilere iki günde toplam 32 bin 132 lira havale eden kişi, dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu


KÜTAHYA (A.A) - Kütahyada bir kişi, cep telefonundan arayıp kendilerini başkomiser ve savcı olarak tanıtan iki kişiye iki günde toplam 32 bin 132 lira göndererek dolandırıldığı iddiasıyla polise başvurdu.
     İddiaya göre, M.Cyi cep telefonundan arayarak kendisini başkomiser olarak tanıtan kişi, onun bankadaki hesaplarından para çekilmeye çalışıldığını, bunun önlenmesi için bir miktar para havale etmesi gerektiğini söyledi.
     M.C, bu kişinin bildirdiği banka hesabına, bir bankanın ATMsinden 16 defada toplam 4 bin 780 lira havale etti.
     Telefonunu kapatmamasını isteyen şüphelinin yönlendirmesiyle savcı olarak tanıtılan kişiyle de görüşen M.C, söz konusu iki şüphelinin bildirdiği banka hesaplarına bir gün sonra bankadan çektiği kredi tutarı olan 10 bin lira ile bir bankadaki birikimi olan 17 bin 352 lira olmak üzere toplam 27 bin 352 lirayı da gönderdi.
     Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan M.C, toplam 32 bin 132 lira zarara uğradığı iddiasıyla polise şikayetçi oldu.
     M.C, şüphelilere gönderdiği 32 bin 132 liranın 10 bin lirasını kredi çekerek temin ettiğini, 22 bin 132 lirasını ise otomobil almak için 3 yıldır biriktirdiğini ifade etti.
     Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Kütahyada dolandırıcılık iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER