Kuşadası Belediye Başkanı Altungün:

Kuşadası Belediye Başkanı Altungün: Sahil projesini, seçimden önce kamuoyuna duyurduğumuz proje ve verdiğimiz söz doğrultusunda yerine getireceğiz


AYDIN (A.A) - Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün, sahil projesiyle ilgili yapılan spekülasyonların gerçekleri yansıtmadığını belirterek, Yıllardır her Kuşadalının özlemle beklediği sahil projesini, seçimden önce kamuoyuna duyurduğumuz proje ve verdiğimiz söz doğrultusunda yerine getireceğiz dedi.
     Altungün, gazetecilere yaptığı açıklamada, sahil projesinde kısmi dolgu yapılacağını ve projenin balıkçı barınağı ile hiçbir ilgisi bulunmadığını belirtti.
     Kuşadası sahilinin 1970li yıllarda dolgu ile genişletildiğini kaydeden Altungün, şöyle konuştu:
     Sahil projesini, seçimden önce kamuoyuna duyurduğumuz proje ve verdiğimiz söz doğrultusunda yerine getireceğiz. Seçim aşamasında gittiğimiz her yerde, ziyaret ettiğimiz her meslek kuruluşunda ve halka dağıttığımız seçim programlarında Kuşadası kamuoyuna seçildiğimiz halde sahilde yapacağımız projeyi ve çalışmayı anlattık. Şimdi de belediye meclisinden geçen karar doğrultusunda bu projeyi yaşama geçireceğiz. Bu projenin uzaktan yakından balıkçı barınağı ile hiçbir alakası yok. Balıkçı barınağı dolduracak şeklinde eski bir belediye meclis üyesi tarafından ortaya bir yalan atılmıştır. Bu yaptığı ayıptır, kendisini kınıyorum ve kamuoyunu bu yalanla meşgul ettiği için de mahkemeye vermek için hazırlık yapıyoruz.
    
     Muhabir: Eşber Okayer
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Kuşadası Belediye Başkanı Altungün: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER