Kurbanlık alışverişinde sahte paraya dikkat

Kurbanlık alışverişinde sahte paraya dikkat -Türkiyenin en büyük canlı hayvan pazarlarından biri olan Şarkışla Hayvan Pazarında denetim yapan polis ekipleri, besicileri kurbanlık alışverişi sırasında sahte paraya karşı dikka


SİVAS (A.A) - Türkiyenin en büyük canlı hayvan pazarlarından biri olan Şarkışla Hayvan Pazarında denetim yapan polis ekipleri, besicileri kurbanlık alışverişi sırasında sahte paraya karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
     Şarkışla Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede cumartesi günleri kurulan canlı hayvan pazarında denetim yaparak, Kurban Bayramı öncesinde besicilere ve hayvan alıp satan tüccarlara sahte para ve hayvan hırsızlığı konusunda uyarılarda bulundu.
     Besicilere ve pazar alanındakilere uyarıcı broşürler de dağıtan ekipler, vatandaşlardan çevrelerinde gördükleri şüpheli durumları hiç vakit kaybetmeden 155 Polis İmdat Hattına ihbar etmelerini istedi.
     Pazar alanına asılan pankartlar ve belediye hoparlöründen yapılan anonslarla da vatandaşlar sahte para ve hayvan hırsızlığı başta olmak üzere dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıldı.
     Vatandaşlar, polisin yaptığı denetimlerden dolayı memnun olduklarını belirterek, emniyet yetkililerine teşekkür etti.
     Bu arada, Şarkışla ve çevresi ile çeşitli illerden çok sayıda besicinin ve tüccarın geldiği pazarda, kurban alışverişi sırasında sıkı pazarlıkların yaşandığı gözlendi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kurbanlık alışverişinde sahte paraya dikkat Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER