Kurban Bayramını kutluyoruz

Kurban Bayramını kutluyoruz -Hatay Vali Vekili Doğan, Kurban Bayramı nedeniyle, Şehitlik, Polisevi, Jandarma Komutanlığı, Huzurevini ziyaret etti


HATAY (A.A) - Hatay Vali Vekili Kadim Doğan, Kurban Bayramı nedeniyle, Antakya Şehitliği. Polisevi, İl Jandarma Komutanlığı, Huzurevi ve hastaneyi ziyaret etti.
     Doğan, Antakya Şehitliğinde, şehit aileleriyle bayramlaşarak, şehitlerin ruhu için Mevlit-i Şerif okuttu, ardından da Polisevini ziyaret ederek emniyet mensuplarıyla bayramlaştı.
     Daha sonra İl Jandarma Alay Komutanlığına geçen Doğan, burada İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Eşref Torun tarafından karşılandıktan sonra vatani görevini yapan askerlerin bayramını kutladı.
     Doğan, Jandarma Alay Komutanlığının ardından Hatay Huzurevine geçti. Huzurevi ziyaretinde Doğanı, Huzurevi Müdürü Necmettin Türkmen ve Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mahmut Aldatmaz karşıladı.
     Burada yaptığı konuşmada Doğan, dini bayramların barışı ve kardeşliği pekiştiren önemli günler olduğunu belirtti.
     Bayramların tüm İslam ve dünya alemi için barış, hoşgörü ve dostluk günleri olduğunu ifade eden Doğan, Bir kutsal bayramda da hep beraber olmanın mutluluğu içindeyiz. Bu özel günleri unutmamamız gerekiyor. Hepinizin sağlıklı ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Her günümüz böyle olsun diye konuştu.
     Bayramlaşmanın ardından Doğan, huzurevi sakinlerine ve çocuklara bayram harçlığı dağıttı.
     Huzurevi sakinlerinden 73 yaşındaki Bedii Orcin, gelen misafir içinler şarkı söyledi. Doğan, huzurevinin ardından Antakya Devlet Hastanesinde yatan hastaların da bayramını kutlayarak kırmızı karanfil verdi.
     Bayramlaşma programlarına Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Doğan, Garnizon Komutanı Vekili Yarbay Erol Beyazıt, İl Jandarma Komutanı Vekili Yarbay Eşref Torun, Müftü Mustafa Sinanoğlu, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder katıldı.
    
     Muhabir: Hatay
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Kurban Bayramını kutluyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER