Kurban Bayramı

Kurban Bayramı -Muğla Belediye Başkanı Gürün: -Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, yaşamımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalı ve bunu yaşam biçimi haline getirmeliyiz


MUĞLA (A.A) - Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, yaşantının her evresinde ve tüm ilişkilerde anımsayıp bunun yaşam biçimi haline getirilmesi gerektiğini belirtti.
     Başkan Gürün, mesajında, bayramların birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içinde yaşanılan, saygı ve sevginin pekiştiği, özel günler olduğunu kaydetti.
     Gürün, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Bayramların anlamını, güzelliğini ve değerini, yaşamımızın her evresinde ve tüm ilişkilerimizde anımsamalı bunu yaşam biçimi haline getirmeliyiz. Birlik ve beraberliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, yüzyıllardır bizleri birbirimize bağlayan manevi unsurlardan biri olan Kurban Bayramının bütün hemşehrilerimize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER