Kurban Bayramına doğru

Kurban Bayramına doğru -Gümüşhane Valisi Mayda: Bayramlar, kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu günler olması bakımından toplumsal barışımız için çok önemlidir


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, bayramların, kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu günler olması bakımından toplumsal açıdan çok önemli günler olduğunu bildirdi.
     Mayda, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, insanları birbirine yaklaştıran, sevgi ve dostluk bağlarını güçlendiren bayrama bir kez daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
     Bayramın kazandıracağı manevi anlayış sayesinde, yoksul ve muhtaç durumda olanlara yardım eli uzatmanın, sevinçleri olduğu kadar acıları da paylaşmanın öneminin daha da derinden anlaşılacağını ifade eden Vali Mayda, şöyle devam etti:
     Bayramlar, kırılan gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu günler olması bakımından toplumsal barışımız için çok önemlidir. Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu unutmayacak, onların yanında olacaksak, aynı şekilde kahraman gazilerimizi, bayrama buruk giren şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını, yetimlerimizi de unutmayacak, yanlarında olacağız. Bu vesile ile eşsiz fedakarlıklarını unutmayacağımız aziz şehitlerimize bir kez daha Allahtan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Gümüşhaneli hemşehrilerimin ve değerli çalışma arkadaşlarımın mübarek Kurban Bayramını candan kutluyor, kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel bayram coşkusunun ülkemize, milletimize, İslam alemine, tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır
<< Önceki Haber Kurban Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER