Kurban Bayramına doğru

Kurban Bayramına doğru -Kırklareli Valisi Yaman: -Kurban Bayramı, milletin inanç ve yaşantısında çok önemli bir yere sahiptir


KIRKLARELİ (A.A) - Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kurban Bayramının milletin inanç ve yaşantısında çok önemli bir yere sahip olduğunu bildirdi.
     Vali Yaman Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, bayramların insanları kaynaştırarak toplumu bütünleştirdiğini belirtti.
     Bayramların duygusunu yaşamın her gününe yayılması gerektiğini ifade eden Yaman, şunları kaydetti:
     Kurban Bayramı, milletin inanç ve yaşantısında çok önemli bir yere sahiptir. Bayramlar dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, sıkıntı ve kaygılardan uzaklaşarak, dini duyguların yoğun olarak yaşandığı, dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin, pekiştiği müstesna günlerdir. Özellikle yaşlı, kimsesiz, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı bu bayram günlerinde ziyaret etmeli, onlarla bayramın manevi huzur, sevinç ve heyecanını yaşamalı ve paylaşmalıyız. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutladığımız Kurban Bayramının ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa huzur getirmesini temenni ediyorum.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Kurban Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER