Kurban Bayramına doğru

Kurban Bayramına doğru -Sivas Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kurbanlık satıcılarını sahte paraya karşı uyardı


SİVAS (A.A) - Sivas Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kurbanlık satıcılarını sahte paraya karşı uyardı.
     Kurban Bayramı dolayısıyla ahırlar bölgesinde kurulan canlı hayvan pazarına gelen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, satıcılara uyarılarda bulundu.
     Alışveriş esnasında sahte çek ve paraya karşı dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulunan ekipler, ellerindeki broşürlerle, vatandaşlara, sahte parayı nasıl ayırt etmeleri gerektiği konusunda bilgi verdi. Ekipler, satıcılardan, şüpheli bir durumla karşılaştıklarında 155 Polis İmdat hattını aramalarını istedi.
     Öte yandan, hayvan pazarında iriliğiyle dikkati çeken Yiğido isimli boğa, görenleri şaşırttı. 1 ton 50 kilo ağırlığındaki Yiğido için 11 bin lira fiyat biçtiklerini belirten sahibi İbrahim Oğuz, hayvana 3 yıldır baktığını ve ilgilenenlerin çok olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Merve Topuz / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Kurban Bayramına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER