Kumlucalılar yeni adliye binasından memnun

Kumlucalılar yeni adliye binasından memnun


ANTALYA (A.A) - Kumluca Ticaret Borsası (KUTBO) ve Mumluca Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği (KUMSEKDER) yönetim kurulu başkanları, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaşı makamında ziyaret ettiler.
     Kumluca Ticaret Borsası (KUTBO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Durdaş ve Kumluca Yaş Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği (KUMSEKDER) Başkanı Ahmet Kaya, yönetim kurulu üyeleriyle Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaşı ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan KUTBO Başkanı Fatih Durdaş, yeni adliye sarayının hizmete girmesiyle adliye personelinin daha rahat ortamda hizmet vermeye başladığını, bundan dolayı vatandaşlar adına mutlu olduklarını söyledi. Kumlucanın her geçen gün geliştiğini ifade eden Durdaş, bu gelişmeye paralel olarak kamu kurum ve kuruluşlarının da değiştiğini belirtti.
     KUMSEKDER Başkanı Ahmet Kaya da Başsavcı Başdaşa yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu. Binanın yenilenmesi ve müstakil bir yapıya kavuşmasının sadece hizmet veren personel açısından değil, hizmet alan vatandaşlar açısından da güzel olduğunu kaydeden Kaya, bu konuda vatandaşlardan sürekli olumlu tepki aldıklarını bildirdi.
     Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni adliye sarayının hem müstakil olması hem de fiziki açıdan daha uygun olmasından dolayı kendilerinin de mutlu olduğunu belirten Başdaş, bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti.
     Kumlucanın birçok ilçeye göre gelişmişliğinin üst seviyede olduğunu vurgulayan Başsavcı Başdaş, bu gelişimin arkasında ilçede yaşayan insanların ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan gelişmeye yaptıkları katkının olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumlucalılar yeni adliye binasından memnun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER