Kumluca Toptancı Halindeki çatı inşaatı

Kumluca Toptancı Halindeki çatı inşaatı -Belediye Başkanı Çetinkaya, inşaat çalışmalarını inceledi


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, toptancı halindeki pazarlama alanında sürdürülen çatı inşaatında incelemede bulundu.
     Kumluca Belediyesi tarafından toptancı halinde yapımı geçen ay başlatılan çelik konstrüksiyon çatı inşaatını inceleyen Belediye Başkanı Çetinkaya, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
     Çetinkaya, toptancı hali için hayati önem taşıyan alanın inşaat çalışmaları neticesinde tamamının çatıyla kaplanacağını söyledi. Kaplanacak olan alanın 7 BİN 300 metrekare olduğunu ifade eden Çetinkaya, çatı inşaatında betonarme ve temel kolonların tamamlandığını belirtti.
     Toptancı halinin çatısının kaplanmasıyla çiftçilerin ürünlerinin kışın soğuk ve yağmurdan, yazın ise sıcak ve güneşten korunacağını kaydeden Çetinkaya, Şu anda konstrüksiyon imalat ve montajı yapılıyor. İnşaat çalışmalarının kasım ayının ilk haftasında sonlandırmayı planlıyoruz. Sezon öncesi tüm çalışmaları tamamlayarak çiftçilerimize, komisyoncularımıza ve tüccarlarımıza güzel bir hizmet alanı sunmuş olacağız dedi.
     Çetinkaya, ayrıca Türkiyede ilk defa düzenlenecek olan ve yalnız domatesin konu edileceği DOMATEXPO Gıda İhtisas Fuarının Kumluca Toptancı Hali içindeki çatıyla kaplanan alanda yapılacağını bildirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumluca Toptancı Halindeki çatı inşaatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER