Kumluca Belediye Meclisi toplandı

Kumluca Belediye Meclisi toplandı -Toplantıda kasım ayında yapılacak olan DOMATEXPO Domates Fuarı için danışma kurulu üyesi seçimi gerçekleştirildi


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediye Meclisi, eylül ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya başkanlığında gerçekleştirdi.
     Kumluca Belediye Meclisi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya 15 meclis üyesinden 14ü katıldı. Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, meclis toplantısını gerçekleştirmek üzere bir araya geldiklerini belirterek, toplantıda alınacak olan kararların ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.
     Daha sonra sırasıyla gündem maddelerini okuyan Çetinkaya, başkan yardımcısı Mustafa Songurun meclis gündemine alınması istemiyle verdiği dilekçeyi de okudu. Dilekçede Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılacak olan Bak-Onar II projesi protokolü için belediye başkanına yetki verilmesinin istendiğini belirtilerek meclis üyelerince Çetinkayaya oy birliğiyle projeyi imzalama yetkisi verildi.
     Üçüncü gündem maddesinde kasım ayında yapılacak olan DOMATEXPO Domates Fuarı için fuar döneminde kurulacak olan danışma kurulunda belediye adına her siyasi partiden bir üye olmak üzere üç kişilik danışma kurulu oy birliğiyle seçildi.
     Toptancı halindeki devirlerde yasa gereği alınacak olan teminatın belirlenmesi görüşülen toplantıda, diğer maddeler de oy birliğiyle kabul edildi.
     Karşıyaka Mahallesi Kabaarmut mevkisinde cami bulunan hazineye ait arsanın imar planında cami yeri olarak düzeltilmesi ve bu sayede arsanın Diyanet İşleri Başkanlığına tahsis edilmesi, Göksu Mahallesinde daha önce anaokulu olarak tahsis edilen arsanın Sosyal Güvenlik Kurumunun ihtiyacı olan bina yapımı için tahsis edilmesi ve Bağlık Mahallesi Körmenli mevkisinde paketleme tesisi yapılması istemiyle verilen dilekçeler, belediye meclisi tarafından oy birliğiyle imar komisyonuna havale edildi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumluca Belediye Meclisi toplandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER