Kumluca Adliyesi yeni binasına taşındı

Kumluca Adliyesi yeni binasına taşındı -Adliye personeli, hükümet konağında vedalaşarak yeni binada görevlerine başladı


ANTALYA (A.A) - Kumluca Adliyesi yeni binasında hizmet vermeye başladı.
     Bugünden itibaren yeni binalarında hizmet verecek adliye personeli, hükümet konağında birlikte çalıştıkları kurum çalışanlarıyla vedalaşma töreninde bir araya geldi. Hükümet konağı önünde hatıra fotoğrafı çektiren adliye personeli, daha sonra yeni binalarına geçti.
     Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş, yeni binada hizmet vermeye başlayacak olmalarından dolayı hükümet konağından ayrılırken Kaymakam Salih Işıka veda ziyaretinde bulundu. Kaymakam Salih Işık, daha önce zor şartlar altında hükümet konağında hizmet veren adliye personelinin bundan böyle yeni binada hizmet verecek olmalarından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.
     Kumlucanın sürekli geliştiğini kaydeden Işık, bu gelişmeye paralel olarak kurum ve kuruluşların yer ve personel sıkıntısı çektiklerini kaydetti.
     Kumlucada yaklaşık 15 önce yapımına başlanılan adliye binasının tamamlanmasının ardından, adliye personelinin yeni binada hizmet vermeye başlamasının hükümet konağında da rahatlama sağlayacağını ifade eden Işık, yeni adliye binasının hayırlı olmasını diledi.
     Kumluca Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaş da Kumluca Adliyesinin yoğun çalışan bir adliye olduğunu vurguladı. Başdaş, adliyeye yılda ortalama 8 bin yeni dosya geldiğini, geçmiş yıllardaki işlerle bu sayının iki katına ulaşabildiğini bildirdi.
     Ziyaretin ardından Kaymakam Salih Işık, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Başdaşı yeni adliye binasına uğurladı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kumluca Adliyesi yeni binasına taşındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER