Kumlucada iki şölen bir arada

Kumlucada iki şölen bir arada -Kumluca Belediyesi 14. Geleneksel sünnet şöleni ve 3. Mezuniyet gecesi düzenledi


ANTALYA (A.A) - Kumluca Belediyesi tarafından 14. sünnet şöleni ve 3. mezuniyet gecesi düzenlendi.
     Kumluca Belediyesi Karatepe Stadyumunda gerçekleştirilen sünnet şöleni ve mezuniyet gecesine Kaymakam Salih Işık, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, Milli Eğitim Müdür Vekili Yusuf Tekdemir, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, sünnet olacak çocuklar ile mezun olan öğrencilerin aileleri ve vatandaşlar katıldı.
     Gecede sünnet olacak olan çocuklara protokol üyeleri tarafından altın takıldı ve saat hediye edildi. İlçe genelinde ilk ve orta dereceli okulların 8 ve 12inci sınıflarından mezun olan öğrencilere plaket verildi.
     Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, yaptığı konuşmada, maddi imkanları kısıtlı vatandaşlara yardım amacıyla 14 yıldır bu güzel geleneği sürdürdüklerini söyledi.
     Üç yıldır ilk ve orta öğretim okullarından mezun olan öğrenciler için de mezuniyet gecesi yaptıklarını anımsatan Çetinkaya, şöyle konuştu:
     Kumluca Belediyesi olarak bu yıl 14üncüsünü gerçekleştirdiğimiz geleneksel sünnet şölenimizde yaklaşık 150 çocuğumuzun erkekliğe ilk adım attıkları anı aileleriyle birlikte kutluyoruz. Ayrıca bu yıl ilçemizdeki ilk ve orta öğretim okullarından mezun olacak yaklaşık bin 500 öğrencimiz için de mezuniyet gecesi düzenledik.
     Törenin son bölümünde sanatçı Hamiyet, seslendirdiği şarkılarla katılımcılara güzel anlar yaşattı.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kumlucada iki şölen bir arada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER