Kumlucada bakkal ve gıda işletmesi sahiplerine

Kumlucada bakkal ve gıda işletmesi sahiplerine hijyen eğitimi verildi


ANTALYA (A.A) - Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından ilçede faaliyet gösteren gıda işletmesi sahipleri ve bakkallara hijyen eğitimi verildi.
     Kumluca Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime, Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atacan Ertürk, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesinden ziraat mühendisleri Hürriyet Atçakarlar, Sibel Çınar, Naciye Ulutaş, gıda işletmesi sahipleri ve bakkallar katıldı. Eğitim toplantısında katılımcılara, Gıda Mevzuatı, Ekmek Çeşitleri Tebliği, fırınlarda ve satış yerlerinde uyulması gereken hijyen kuralları anlatıldı.
     Kumluca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Atacan Ertürk, ilçede 58 bakkal, 195 bakkal ve büfe ile 11 fırın bulunduğunu bildirdi. Bu işletmelerin sahipleri ve çalışanlarına iş yerlerinde bulunması gerekenler hakkında eğitim verildiğini anlatan Ertürk, eğitim sonunda katılımcılara sınav yapılacağını ve başarılı olanlara sertifika verileceğini belirtti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kumlucada bakkal ve gıda işletmesi sahiplerine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER