KUDAKA Tanıtım ve İşbirliği Birim Başkanı

KUDAKA Tanıtım ve İşbirliği Birim Başkanı İnci: -Azerbaycan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yapılacak olan tanıtımlar sayesinde Türki cumhuriyetlerinden sağlık sektöründen yararlanmak için bölgemize gelenlerin sayıs


ERZURUM (A.A) - KUDAKA Tanıtım ve İşbirliği Birim Başkanı Müzeyyen İnci, Azerbaycan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında yapılacak olan tanıtımlar sayesinde Türki cumhuriyetlerinden sağlık sektöründen yararlanmak için bölgemize gelenlerin sayısının artmasında önemli rol oynayacak dedi.
     İnci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4-6 Nisan tarihleri arasında Azerbaycanda düzenlenecek uluslararası fuarın bölgenin tanıtımı için önemli olduğunu söyledi. KUDAKAnın uluslararası bütün fuarlara katıldığına dikkati çeken İnci, şöyle konuştu:
     Bugüne kadar katıldığımız önemli fuarlarda bölgenin tanıtımı için stantlar açıldı. Hazırlanan stantlar aynı zamanda Erzurum-Erzincan-Bayburt illerinin potansiyellerini yansıtıyor. Azerbaycan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına, KUDAKAnın oldukça geniş katılımı olacak. Fuarda aynı zamanda Eylül-Ekim aylarında yapılması planlanan Azerbaycan çalıştayının detayları ilgili birimlerle görüşülecek. Çalıştayda bölgenin fotoğraflarının yer aldığı bir fotoğraf sergisinin yanı sıra bölgenin tanıtım etkinliklerinin yapılması planlanıyor.
     İnci, Azerbaycan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katılacak olan KUDAKA Sağlık Turizmi Komitesinin bölgede bulunan hastanelerin tanıtımını yapacağını dile getirdi. Bölgenin sağlık sektöründe önemli bir ayağı olduğunu ifade eden İnci, şunları kaydetti:
     Açılacak stantlar bölgenin tarihi ve kültürel dokusunun tanıtımı için önemli. Aynı zamanda bölgenin sağlık sektöründeki rolü de burada anlatılacak. Azerbaycan Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarında, yapılacak olan tanıtımlar sayesinde Türki cumhuriyetlerinden sağlık sektöründen yararlanmak için bölgemize gelenlerin sayısının artmasında önemli rol oynayacak. Sağlık sektöründe söz sahibi özel ve resmi hastanelerin temsilcilerinin de fuara katılması için teklifte bulunduk. Bilindiği üzere bölgemiz tüp bebek, organ nakli ve göz gibi bir çok alanda uzman bir kadroya ve hastaneye sahip. Fuar bölgenin sağlık turizmi için büyük kazanç sağlayacaktır.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber KUDAKA Tanıtım ve İşbirliği Birim Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER