KUDAKA Genel Sekreteri Altan, Avrupa Birliği

KUDAKA Genel Sekreteri Altan, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Şube Müdürlüğüne atandı


ERZURUM (A.A) - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Rıfat Altan, İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Şube Müdürlüğü görevine atandı.
     Altan, yaptığı yazılı açıklamada, eşinin kanser tedavisi sürecinde Ankarada çalışma zorunluluğu olması nedeniyle İçişleri Bakanlığından Mülki İdare Amirliği mesleğine dönmek üzere Ankarada uygun bir kadroya atanma talebinde bulunduğunu belirtti.
     Bu doğrultuda 19 Ocak tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan müşterek kararname ile İçişleri Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Şube Müdürlüğü görevine atandığını ifade eden Altan, şunları kaydetti:
     Dolayısıyla 17 Aralık 2009 tarihinde başladığım Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreterlik görevimden ayrılmak durumundayım. Kurumsallaşma sürecini çok kısa sürede tamamlayarak modern ve sağlam bir kurumsal yapıya kavuşturulan Kalkınma Ajansı olarak 3 yıl boyunca ajansımızın sorumluluk bölgesi olan Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerimizin kalkınması için var gücümüzle çalıştık ve ajans olarak bölgenin kalkınmasına hep beraber önemli katkılar sağladığımıza inanıyorum. Bu süreçte bizlerin yanında, bizlere yardımcı olan herkese şükranlarımı sunuyorum.
     Altan, 25 Ocakta Erzurumdan ayrılacağını, Ocak ayı sonunda da KUDAKA ile resmi ilişkisini keseceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber KUDAKA Genel Sekreteri Altan, Avrupa Birliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER