Küçük Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası

Küçük Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası -Salihlinin Eczacı Fadime Bolkan ve Alpaslan İlköğretim Okulu öğrencileri, şampiyonadan dereceyle döndü


MANİSA (A.A) - Bursada gerçekleştirilen Küçük Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonasında Salihlinin Eczacı Fadime Bolkan İlköğretim Okulu öğrencileri ikincilik, Alpaslan İlköğretim Okulu öğrencileri ise üçüncülük madalyasıyla döndü.
     Eczacı Fadime Bolkan İlköğretim Okulu Müdürü Muammer Başoğul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursada düzenlenen şampiyonada finale yükselmeyi başaran öğrencilerinin Ankara Anıttepe İlköğretim Okuluna mağlup olarak Türkiye ikinciliğini elde ettiklerini belirtti.
     Öğrencilerinin okullarını çok iyi şekilde temsil ederek Türkiye ikinciliğini getirmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başoğul, Amacımız şampiyon olup birincilik kupasını Salihliye getirmekti, fakat finalde kaybettik. Bu da büyük bir başarılar. Umarım bu çalışmalar, bu gayretler ileride daha büyük derecelere ulaşılmasında etken olacaktır dedi.
     Alpaslan İlköğretim Okulu Müdürü Şevket Akar da şampiyonadan okullarına Türkiye üçüncülüğünü getiren öğrencilerini tebrik ettiğini ifade etti.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık / Serdar Yılmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Küçük Kızlar Türkiye Voleybol Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER