KTO seçimleri

KTO seçimleri -Başkan Adayı Hiçyılmaz: -"Geleneksel ticaret merkezlerimiz, her geçen gün müşteri kaybetmekte. Göreve geldiğimizde, bu merkezlerin canlandırılması için projelerimizi hayata geçireceğiz"


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan Adayı Mahmut Hiçyılmaz, göreve geldiklerinde, ticaretin can damarı olan çarşı ve esnaf sitelerini canlandıracak uygulamaları hayata geçireceklerini söyledi.
     11 Mayısta yapılacak olan KTO seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdüren Hiçyılmaz, Yeni Sanay-deki esnafı ziyaret ederek, projelerini anlattı.
     Bölgedeki işyerlerini tek tek ziyaret ederek esnafla karşılıklı görüş alışverişinde bulunan Hiçyılmaz, "Eski sanayi ve yeni sanayi bölgelerimiz, Kayseri ticaretinin can damarlarından biridir. Bununla birlikte, diğer esnaf sitelerimiz ve çarşılarımız, Kayseri ekonomisinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Buna rağmen geleneksel ticaret merkezlerimiz, her geçen gün müşteri kaybetmekte. Göreve geldiğimizde, bu merkezlerin canlandırılması için projelerimizi hayata geçireceğiz" DEDİ.
     Hiçyılmaz, işyeri sahipleriyle görüşerek, aynı imar adası içerisinde bulunan ticarethanelerin, bir alışveriş merkezi gibi yönetilmesini sağlayacaklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: İsmail İçer

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER