KTO Başkanı Öztürke ziyaret

KTO Başkanı Öztürke ziyaret


KONYA (A.A) - Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürkü, Türkiye İmam Hatipliler Vakfı (TİMAV) yönetimi ziyaret etti.
     Öztürk, TİMAVın genel merkezinin Konyada olmasının ayrı bir önem taşıdığını söyledi.
     Sivil toplum kuruluşlarının Türkiyenin ve Konyanın siyasal, sosyal ve ekonomik gelişiminde olumlu etkileri bulunduğunu dile getiren Öztürk, kentteki sivil toplum kuruluşlarının faaliyetlerinin Türkiyede örnek bir başarıyla devam ettiğini bildirdi.
     TİMAV Genel Başkanı Abdullah Ecevit Öksüz de imam hatiplerde yetişen gençlerin ülkenin kalkınmasında ve gelişmesinde önemli bir rol oynadığını vurguladı.
     TİMAV olarak imam hatiplerin eski önemine tekrar kavuşması için yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerine değinen Öksüz, "İstikrarla gelişen ve büyüyen ekonomimizde iş dünyasının içerisinde kültürel değerlere sahip, inanç değerlerini sadık, yüksek ahlaki değerleri benimsemiş insan kaynağına da ihtiyaç var. Bu bağlamda hem mesleki hem ahlaki açıdan donanımlı gençler yetiştirmeliyiz. TİMAV olarak böyle bir neslin yetiştirilmesi için iş dünyanın temsilcileriyle ortak projeler üretmeyi önemli buluyoruz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Metin Bolat
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber KTO Başkanı Öztürke ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER