KTOda Alacakların tahsili semineri

KTOda Alacakların tahsili semineri


KONYA (A.A) - Konya Ticaret Odasında düzenlenen Ticari Alacak Sigortası Bilgilendirme Seminerinde alacakların tahsili ve alacak risklerini yönetebilmenin ip uçları anlatıldı.
     Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Cofacein Türkiyedeki yetkililerinin katılımıyla düzenlenen seminerde, Konyalı firmaların yaşanması muhtemel risklere karşı bilgilendirmek istediklerini söyledi.
     Seminerin amacının, firmalara güvenli ticaretin yolları hakkında bilgi vermek olduğunu belirten Öztürk, firmaların sattıkları mallarının karşılığını alamamasının büyük risk olduğunu kaydetti.
     Öztürk, konuşmasını şöyle sürdürdü:
     Eğer alacaklarımızı zamanında alamazsak, ödemelerini de zamanında yapamayacağız demektir. Böyle bir durumda işletmeleriniz risk altına demektir. Ülkemizde ve dünyada en çok şirket iflaslarının alacakların zamanında tahsil edilememesinden dolayı yaşandığını görmekteyiz. Piyasalarda yaşanılan durgunlukla birlikte son dönemde bu risklerle çok fazla karşılaşıyoruz. Son derece faydalı olan seminerin Konyalı firmalarımızın alacakların tahsilinden kaynaklanan sorunlarının çözümüne katkı sağlayacağını düşünüyoruz.
    
     Muhabir: Abdullah Doğan
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber KTOda Alacakların tahsili semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER