Kozan Belediye Başkanı Özganın Ramazan mesajı

Kozan Belediye Başkanı Özganın Ramazan mesajı


ADANA (A.A) - Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Ramazan mesajı yayımladı.
     Özgan, Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu cehennemden kurtuluştur şeklinde müjdelenen Ramazana kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade ederek, Ramazanın insanlar arasındaki birlik ve beraberlik bağlarının güçlenmesine büyük katkısı olduğunu belirtti.
     Toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların arttığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği Ramazanın millet olarak karşılamanın mutluluğu içinde olduklarını ifade eden Özgan, şunları kaydetti:
     Ramazan hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazanı daha tüm ilçe halkımla birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyorum. Ramazan, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bir dönemdir. Bu vesileyle, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Tüm Müslümanların ortak düşünce ve değerlerde buluşturan Ramazanda, barışın ve hoşgörünün sürekli kılınması, toplumun tüm katmanlarında uzlaşma kültürünün yerleşmesi için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeliyiz.Bu duygu ve düşüncelerle değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyor esenlikler diliyorum.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kozan Belediye Başkanı Özganın Ramazan mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER