Kozanda yüksekokul öğrencilerine oryantasyon eğitimi

Kozanda yüksekokul öğrencilerine oryantasyon eğitimi


ADANA (A.A) - Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksek Okuluna bu yıl kayıt yaptıran öğrencilere oryantasyon eğitimi verildiği bildirildi.
     Okul Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Belediye Sinemasında düzenlenen brifingde, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Faruk Toklu ve üniversitenin çeşitli birimlerinin yetkilileri tarafından okula bu yıl başlayan öğrencilere eğitim süresince yaşayacakları ilçe, kampus ve okul hakkında detaylı bilgi verildi.
     ilçenin kültürel ve tarihi zenginliğe sahip olduğunu ifade eden Toklu, kentin özellikle öğrenciler açısından ekonomik, güvenli ve huzurlu bir şehir olduğunu belirtti.
     İlgili birim yetkilileri ise öğrencileri, Adanadaki kampüste bulunan kütüphane, spor salonu, yüzme havuzu, futbol ve atletizm salonunlarının kullanımına ilişkin kurallar, sosyal ve kültürel etkinlikler, sağlık güvencesi bulunmayan öğrencilerin sağlık hizmetlerinden yararlandırılması, Erasmus yurt dışı öğrenci değişim programı ve Farabi Yurt içi öğrenci değişim programlarına başvurular gibi çeşitli konularda bilgilendirdi.
     Etkinliğe Belediye Başkanı Kazım Özgan ve Ç.Ü Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Yaşare Aktaş Arnasın da katıldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kozanda yüksekokul öğrencilerine oryantasyon eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER