Kozanda YGSde derece alan öğrenciler ödüllendirildi

Kozanda YGSde derece alan öğrenciler ödüllendirildi


ADANA (A.A) - Kozanda, Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavında (YGS) ilçe genelinde dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.
     Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez, YGSde öğrencilerinin elde ettiği başarılarla ilçe birincisi olan Anadolu Öğretmen Lisesinde düzenlenen törende, ilçede, bu yıl ilk kez YGS sınavına giren öğrencilerden yüzde 75inin 180 puan barajını aşarak önemli bir başarı elde ettiğini, Anadolu Liselerinde öğrenim gören tüm öğrencilerin de barajı aştığını söyledi.
     Öğrencilerin arzuladıkları yükseköğrenim kurumunu kazanmaları için plansız şekilde çok çalışmak yerine; planlı, düzenli ve yeterli çalışmalarının başarı kazanmalarında önemli olduğuna vurgu yapan Sönmez, dereceye giren öğrencileri de kutladı.
     Daha sonra tüm puan dallarında ilçe birincisi olan Kübra Tok, YGS-2 ve YGS-5 puan türünde ilçe ikincisi YGS-1, YGS-3 ve YGS-6 puan türünde ilçe üçüncüsü olan Feyza Sarıgöz, YGS-3 ve YGS-4 puan türünde ilçe ikincisi Gürkan Uslu, YGS-2 ve YGS-4 ilçe üçüncüsü Ayşe Nur Eser ve YGS-5 Kozan üçüncüsü Ezgi Yıldırıma plaket ve ödülleri verildi.
     Törene, İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Tuncay Eminoğlu, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.
     (VV-KUT-ST)
<< Önceki Haber Kozanda YGSde derece alan öğrenciler ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER