Kozanda SODES bilgilendirme toplantısı

Kozanda SODES bilgilendirme toplantısı


ADANA (A.A) - Kozanda, Kalkınma Bakanlığınca yürütülen Sosyal Destek Programına (SODES) ilişkin 2013 yılı proje teklif çağrısı başvuru usul ve esaslarıyla, program bazlı uygulamalar hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
     Kozan Ticaret Odası salonundaki toplantıya Kozan, İmamoğlu ve Aladağ ilçelerinden ilgili kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı.
     Valilik SODES Koordinasyon Biriminde görevli İl Planlama Uzmanı Adem Yılgın, SODES programlarıyla özellikle dezavantajlı grupların ve il genelinin beşeri sermayesini güçlendirmenin ve toplumsal bütünleşme sürecine destek olmanın amaçlandığı söyledi.
     Yılgın, Adana Valiliğinin de yerel düzeyde hazırlanacak ve uygulanacak SODES projeleriyle toplumun dezavantajlı kesinlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha fazla katılımlarını sağlamayı, istihdam edilebilirliği artırmayı ve kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler yoluyla bölgedeki kadın, çocuk, genç ve engellilerin kendilerini daha iyi ifade etmelerine katkı vermeyi hadeflediğini kaydetti.
     SODES programlarına kamu kuruluşları, il ve ilçe özel idareleri, belediyeler, mahalli idare birlikleri, üniversiteler, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının başvurabileceğini ifade eden Yılgın, son başvuru tarihinin 12 Nisan olduğunu hatırlattı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kozanda SODES bilgilendirme toplantısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER