Kozanda öğrencilerin mavi kapak kampanyası

Kozanda öğrencilerin mavi kapak kampanyası


ADANA (A.A) - Kozanda Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin düzenlediği mavi kapak kampanyası geliri ile sağlanan tekerlekli sandalye 5 yaşındaki engelli kıza bağışlandı.
     Okul müdürü Mehmet Şener, tekerlekli sandalyenin 5 yaşındaki doğuştan engelli Gülsüm Karakoça teslimi nedeniyle düzenlenen törende, öğretmen Meryem Aslan ve öğrencilere örnek ve duyarlı davranışları sebebiyle teşekkür etti.
     Öğrencilerin, kapak toplayarak doğanın ve çevrenin korunmasına katkı yapan geri dönüşüm çalışmasını sosyal bir projeye dönüştürdüklerini belirten Şener, şunları kaydetti.
     Öğrencilerimizi kutluyorum. Gülsümün tekerlekli sandalyeye kavuşması ile yüzündeki mutluluk ve heyecan hepimizi duygulandırdı. Bu tür yardıma ihtiyacı olan aileleri kendi kaderlerine bırakmamalıyız. Bu tekerlekli sandalyenin Gülsüm kızımızın daha rahat ve huzurlu yaşamasına katkı sağlamasını diliyorum.
     Kızlarına tekerlekli sandalye bağışlanan Karakoç ailesi ise duyarlı ve hassas davranarak kampanyaya katkıda bulunan öğrenci, öğretmen ve ailelere teşekkür etti.
    
     Muhabir : Volkan Varan
     Yayıncı : Ali Güreli
<< Önceki Haber Kozanda öğrencilerin mavi kapak kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER