Kozanda İsrailin Gazze saldırısına tepki

Kozanda İsrailin Gazze saldırısına tepki


ADANA (A.A) - Kozanda, Anadolu Gençlik Dergisi Temsilciliğince İsrailin Gazzeye yönelik saldırılarını kınayan bir basın açıklaması yapıldı.
     Anadolu Gençlik Dergisi Temsilcisi Ahmet Sönmez, tarihi Hoşkadem Camisinde toplanan grup adına yaptığı açıklamada, İsrailin kurulduğu günden bu yana Filistinli Müslümanları katliam ve zulme maruz bıraktığını, işgalci ve siyonist İsrailin son saldırısında aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 15 kişiyi şehit ettiğini anımsattı.
     Filistinlilerin, sadece kendi ülkeleri için değil, İslam alemi, Türkiye ve bütün insanlık için mücadele verdiğini ileri süren Sönmez, İsrailin hedefi, Gazzedeki 1,5 milyon Müslüman kardeşimizi bir yandan tanklarla, füzelerle, uçak bombardımanlarıyla yok edilmesinin sağlanması, öbür yandan, kuşatılmış Gazze bölgesine konulan ambargolarla Müslüman kardeşlerimizin aç, ilaçsız, elektriksiz bir suretle yok edilmesini sağlamaktır. Bu zulüm 50 yıldan beri devam etmektedir. Firavunların İsrailoğullarına uyguladıklarından fazlası Filistinli kardeşlerimize uygulanmaktadır. İsraili şiddetle kınıyoruz dedi.
     Bu sırada bazı vatandaşlar da ellerinde taşıdıkları pankartlarla İsrail aleyhine sloganlar attı.
     Açıklamanın ardından grup, olaysız şekilde dağıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Kozanda İsrailin Gazze saldırısına tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER