Kozanda Mekkenin Fethi ve Kuran Ziyafeti

Kozanda Mekkenin Fethi ve Kuran Ziyafeti etkinliği


ADANA (A.A) - Kozanda, Anadolu Gençlik Dergisi (AGD) Kozan Temsilciliği tarafından Mekkenin Fethi ve Kuran Ziyafeti etkinliği düzenledi.
     Mekkenin fethinin yıl dönümü kutlamaları kapsamında Kozan Spor Salonunda düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
     AGD Kozan temsilcisi Ahmet Sönmez, etkinliğe gösterilen ilginin sevindirici olduğunu belirterek, amaçlarının imanlı ve ahlaklı bir nesil yetişmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi.
     Din Görevlileri Birliği Derneği (Din-Bir-Der) İstanbul Şube Başkanı Emekli Müftü Abdullah Cihangir ise Mekkenin Fethi ve önemini anlatan bir konferans verdi.
     Okunan ilahiler ve slayt gösterilerinin ardından programın Kuran ziyafeti bölümünde, Güney Afrikalı Dünya Kuran Okuma Birincisi Abdurrahmaan Sadıen, Bölgelerarası Kuran Okuma Birincisi Abdulhakim Yılmaz ve Kurra Hafız Erbil Ünüvar Kuran okudu.
     Etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Söğüt, bazı sendika temsilcileri, Saadet Partisi İlçe Başkanı Cemil Dal, AGD İl Temsilcisi Abdulaziz Kranşal ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Volkan Kaşik
<< Önceki Haber Kozanda Mekkenin Fethi ve Kuran Ziyafeti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER