Kozana MOBESE sistemi kurma çalışmaları

Kozana MOBESE sistemi kurma çalışmaları


ADANA (A.A) - Kozanda, güvenlik önlemlerinin artırılması için yürütülen MOBESE sistemi kurulması çalışmalarının hızlandırıldığı bildirildi.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, bir etkinliğe katılmak üzere geldiği ilçede, Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ederek, ilçenin 24 saat boyunca gece görüş özelliğine sahip 60 kamerayla takip edilmesine imkan sağlayacak MOBESE projesi hakkında yetkililerden bilgi aldı.
     Kaymakam İzzettin Sevgili ve Belediye Başkanı Kazım Özganın da hazır bulunduğu ziyarette, İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlundan proje hakkında bilgi alan Ünüvar şunları kaydetti:
     AK Parti için dört önemli öncelik var. Bunlar eğitim, adalet, sağlık ve emniyet. Her biri ile ilgili AK Parti gerçekten on yıl öncesine müteakip çok ciddi çalışmalarda bulundu. İnsanların yaşadığı şehirlerde kendini güven içinde hissetmesi önemli. Şubat ayında Kozanda yapmış olduğumuz konferans sonrasında 10 tane öncelikli konuda en başta çıkanlardan birisi MOBESE sistemi kazandırılmasıydı. Başlangıç itibarı ile bazı bölgelerde öncelik sağlanacak ama ileride Kozanın dört bir yanını kapsayacak şekilde MOBESE sistemi hayata geçecek. Emniyet Müdürümüz bazı hayırsever iş adamlarımızın da destekleri ile ilçemizde böyle bir çalışmayı başlatacaklar. Yakında MOBESE ile ilgili ihale yapılacak. Kozan, Adana ve Ceyhanda olduğu gibi MOBESE sistemine geçecek.
     Açıklamada, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özganın da Kozanın ön önemli sorunlarından birisi MOBESE idi. Biz yıllardır bu konu üzerinde çalışıyorduk. Emniyet Müdürümüz bu konuya çok ciddi bir şekilde destek verdi. Biz de yapılacak olan çalışmaya katkı sağlayacağız. MOBESE sisteminin döşenmesine müteakip birçok bölgede asfaltlama çalışması gerçekleştireceğiz. MOBESE sistemi Kozana hayırlı uğurlu olsun. İnşallah kısa zamanda bu sistem hayata geçer ifadeleri kullandı.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Kozana MOBESE sistemi kurma çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER