Köy yollarında heyelan

Köy yollarında heyelan


ÇANAKKALE (A.A) - Lapsekiye bağlı Çamyurt, Kızıldam ve Kocabaşlar köylerinde, köylülerin kullandığı ana yol, meydana gelen heyelan nedeniyle zaman zaman araç trafiğine kapatılıyor.
     AK Parti İlçe Başkanı Murat Gürşen ve İl Genel Meclis üyesi Eyüp Yılmaz, heyelan yaşanan köyleri ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
     İl Genel Meclis üyesi Yılmaz, Çamyurt, Kızıldam ve Kocabaşlar köylerinin kullandığı ana yolda heyelan yaşandığını belirterek, ana yolda büyük açılmaların yaşandığını söyledi.
     Bu yolun, İl Özel İdare Müdürlüğü ve İl Afet Müdürlüğünün yaptığı ortak çalışmada sonucunda, heyelandan dolayı 1,5 metre kadar açılan yolun tamir edileceğini ifade eden Yılmaz, Eğer kaymayı engelleyemesek yolun güzergahını değiştireceğiz. Geçtiğimiz yıllarda da burada bazen bu sıkıntıyı yaşadığımız oluyordu fakat bu yıl çok fazla bunu kesin bir çözüm bulacağız dedi.
     AK Parti İlçe Başkanı Gürşen de, bu yıl yaşanan aşırı yağışlardan dolayı ilçeye bağlı 3 köyün kullandığı ana yol üzerinde heyelan yüzünden açılmalar olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Ercan Özçetin / Fikriye Susam Uyar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Köy yollarında heyelan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER