KOÜde Diyabet Ünitesi, PET ve Yabancı

KOÜde Diyabet Ünitesi, PET ve Yabancı Diller YO binasının açılışı yapıldı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Üniversitesinde (KOÜ) Diyabet Ünitesi, Pozisyon Emisyon Tomografisi (PET) ve Yabancı Diller Yüksek Okulu (YO) binasının açılışı yapıldı.
     Umuttepe Kampüsündeki Rektörlük Binası Senato Salonunda gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, hastaların eksikliğini hissettiği önemli ünitelerin açılışının yapılacağını belirterek, Kocaeliden bilime önemli katkılar sunulduğunu kaydetti.
     KOÜ Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu da yapılan çalışmaların marka değer haline getirildiğini ifade ederek, son 10 yılda üniversitelerde birçok değişim yaşandığını bildirdi.
     Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise KOÜnün kendilerine yerel hizmetlerde rehberlik yaptığını dile getirerek, üniversiteyle birlikte birçok proje yapmak istediklerini söyledi.
     Büyükşehir Belediyesinin, KOÜnün her alandaki öğrencileri için büyük bir laboratuvar olması gerektiğini belirten Karaosmanoğlu, Üniversitemizde büyük bir yetenek ve birikim var. KOÜyü, öğretim üyelerini ve öğrencileri çok seviyoruz diye konuştu.
     Konuşmaların ardından birimlerin açılışı protokol üyelerince yapıldı.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber KOÜde Diyabet Ünitesi, PET ve Yabancı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER