KOTOnun üye sayısı arttı

KOTOnun üye sayısı arttı -Kocaeli Ticaret Odasına Ekim ayı itibarıyla 10 aylık dönemde 831 yeni firma kayıt yaptırdı


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Ticaret Odasına (KOTO) bu yılın Ekim ayı itibarıyla 10 aylık dönemde 831 yeni firmanın kayıt yaptırdığı bildirildi.
     KOTOdan yapılan yazılı açıklamada, Ocak-Ekim döneminde 283 firmanın odadan kaydını sildirdiği belirtilerek, buna karşılık üye sayısının 548 arttığı kaydedildi.
     KOTOya kayıt yaptıran 831 üyenin birinci sırasında 327 şahıs firmasının yer aldığı ifade edilen açıklamada, şahıs firmalarını 324 firma ile ile limited şirket, 138 adet de limited şirket şubesinin kurulduğu bildirildi.
     Ay itibariyle en fazla kayıt işleminin Mart ayında 99 kayıtla gerçekleştiğine yer verilen açıklamada, ekim ayında 97 ve eylül ayında da 94 yeni kayıt işleminin yapıldığı kaydedildi.
     Açıklamada, kayıt silme işlemi gerçekleştiren 283 firmadan 95inin şahıs firması, 74ünün limited şirket şubesi ve 66sının da limited şirket olduğu ifade edildi.
     En fazla kayıt silme işleminin ekim ayında 42 firmayla gerçekleştiği kaydedilen açıklamada, bu sayıyı 37 ile Ocak ayı ve 34le de Mayıs ayı takip etti.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen KOTO Başkanı Halil İbrahim Keleş, yapılan çalışmalar çerçevesinde KOTOnun üye sayısının daha da arttırılmasının hedeflendiğini, bunun sonucu olarak işletmeci ve girişimcilerin Kocaeli ve ülke ekonomisine yeni katkılar sağlayacaklarını temenni ettiklerini belirtti.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber KOTOnun üye sayısı arttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER