KOSGEBin kredi desteği

KOSGEBin kredi desteği -DİAD ile KOSGEB Denizli İl Müdürlüğü arasında yapılan protokolle girişimcilik kursuna katılarak uygun proje sunanlara 30 bin lirası hibe olmak üzere toplam 100 bin lira destek verilecek


DENİZLİ (A.A) - Denizli İşadamları Derneği (DİAD) ile KOSGEB İl Müdürlüğü arasında yapılan protokolle Uygulamalı Girişimcilik Eğitimine katılacak kişilere, uygun proje hazırladıkları takdirde, 30 bin lirası karşılıksız, toplam 100 bin liraya kadar kredi desteği verileceği bildirildi.
     DİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, yeni işyeri açmak isteyen girişimci adaylarına yönelik Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursu düzenlediklerini belirtti.
     Eğitim programını başarıyla tamamlayan girişimci adaylarına, uygun proje hazırlamaları koşuluyla 30 bin lirası karşılıksız, toplam 100 bin liraya kadar kredi desteği sağlanacağını dile getiren Aydın şunları kaydetti:
     Girişimcilik seferberliği ile artık ayağa kalkan girişimcilerimiz sayesinde, şirketlerimizi uzun vadeli sağlam kuruluşlar haline getirdiğimizde Türk ekonomisinin bölgesinde 1 numara olacak potansiyele sahip olduğunu düşünüyoruz. Yeni bir iş kurmak için diğer kaynaklardan ve imkanlardan önce gerekli olan en önemli unsur iyi bir iş fikridir. İyi bir iş fikrine sahipseniz, sermaye sorununuzu çözmeniz artık çok kolay.
     Aydın, 12 gün sürecek girişimcilik eğitiminin 31 Ağustosta başlayacağını belirtti.
    
     Muhabir: İbrahim Süzer / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber KOSGEBin kredi desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER