Koşardan İnegölspora ziyaret

Koşardan İnegölspora ziyaret -TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar İnegölsporu ziyaret etti


BURSA (A.A) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İnegölsporu ziyaret etti.
     Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer ve TFF Bursa Bölge Müdürü Atilla Dönmez ile birlikte İnegölspora ziyaret gerçekleştirdi.
     Koşar, ziyarette TFF Profesyonel Kurulu olarak, Türkiyede gidilmemiş kulüp, gezilmemiş tesis kalmayacak sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.
     Seçimlerin ardından Türkiyedeki kulüpleri ziyaret etmeye başladıklarını belirten Koşar, şunları kaydetti:
     Seçildikten hemen 2 ay sonra başlayan bu görevde Türkiyenin bütün tesislerini, bütün kulüplerini özellikle 2. Lig, 3. Lig ve PTT 1. Ligin takımlarını ziyaret etmeyi amaç edinerek, Futbol Federasyonu ile kulüplerin iletişimlerinin daha fazla arttırılması için bu yola çıktık. Yaz okullarına, bu tip il ve ilçelerimizin şehir takımlarına çok önem veriyoruz. Burada yetişen çocuklarımızın yaz okullarında yabacı dil kursu alıp, ahlaklı bir şekilde yukarıya çıkması, başı dönmeyecek gençler yetiştirilmesi için bunların takipçisiyiz. İnegölsporumuz malumunuz bizim için çok değerli. Bu sene PTT 1. Lige çıkarsa kupasını vermek inşallah bana nasip olur ama bu sefer Yıldırım başkanı da getiririz. Öyle hep beraber yaparız.
     Koşar, kulüp ziyaretlerini çok önemsediklerini, futbol ailesi olarak sorunların çözümü için hep birlikte olmaları gerektiğine inandığını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Şunu biliniz ki, bugün burada özellikle Temsilciler Kurul Başkanı olan Fatih Tanferin de olması, disiplin kurul başkanımız, tahkim kurul başkanımız, etik kurul başkanımızın da bu tip seyahatlere katılması bizim bir aile olduğumuzu gösteriyor. Çünkü, biz bir aileysek topyekun aile olmak zorundayız. Aile bireylerinin bir tarafı kulüp başkanları, futbol takımları, yöneticileriyse bu tarafı da Türkiye Futbol Federasyonudur.
     Koşar, bir gazetecinin Bu yıl Türkiye Kupası elemelerine amatör takımların da katılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz- sorusuna şu yanıtı verdi:
     Türkiye Futbol Federasyonunun bence bu yıl için yaptığı en akıllı, Türk futboluna en hizmet eden radikal bir karardı. Sizin de gördüğünüz gibi Beşiktaş, Niğdespordan açıkçası zor kurtuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Orhangazide turu bıraktı. Bunlar çok abesle iştigal mi- Hayır, çok güzel. Oradaki gençlerimizin de vitrine çıkması, oradaki gençlerimizin kendilerine değer verildiğinin anlaşılması açısından çok değerli.
     TFF heyeti, daha sonra Oyak Renault, Bursa Nilüferspor ve Orhangazisporu ziyaret etmek Bursaya hareket etti.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Metin Aktaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Koşardan İnegölspora ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER