Körfez Futbol Kulübü, deplasmanlarda suskun kaldı

Körfez Futbol Kulübü, deplasmanlarda suskun kaldı -Önceki sezon elde ettiği 52 puanın 25ini dış sahalardan alan yeşil-siyahlı ekip, bu sezon deplasmanda oynadığı 3 karşılaşmadan 1 puanla döndü


KOCAELİ (A.A) - Geçen sezon elde ettiği 52 puanın 25ini deplasman maçlarından alan Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Körfez Futbol Kulübü, bu sezon oynadığı 3 karşılaşmadan 1 puanla döndü.
     Geçen sezon Play-Offa katılma şansını son maçta kaybederek büyük üzüntü yaşayan Körfez ekibi, bu sezon Beyaz Grupta güçlü bir kadro kurarak PTT 1. Lige yükselmeyi hedefliyor. 2011-2012 sezonunda deplasmanda kazandığı 25 puanla dış sahada en çok puan elde eden 2. takım olan yeşil-siyahlı ekip, bu yıl oynadığı 3 maçta sadece 1 puan elde edebildi.
     Sezonun ilk deplasman maçında Gaziosmanpaşaspor ile karşılaşan Körfez Futbol Kulübü, bu maçtan 2-2lik beraberlikle ayrıldı. Körfez Futbol Kulübü, daha sonra ligin 5. haftasında Ofspora konuk oldu. Karşılıklı gollerin olduğu maçı Körfez ekibi, 2-1 kaybetti.
     Yeni Teknik Direktörü Ahmet Yıldırımın yönettiği ilk maçta dün Çamlıdere Şekerspor ile karşılaşan yeşil-siyahlı ekip, bu maçtan da 1-0 mağlup ayrıldı.
     Körfez ekibi, 3 maçta sadece 1 beraberlik elde ederken, geçen sezon deplasmandaki 3 maçta 5 puan toplamıştı.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Körfez Futbol Kulübü, deplasmanlarda suskun kaldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER