Körfez Futbol Kulübünde transfer

Körfez Futbol Kulübünde transfer -Yeşil-siyahlı ekip, Bozüyüksporda forma giyen Ferit Erişçi ve Kemal Hastürkle birer yıllık sözleşme imzaladı


KOCAELİ (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Körfez Futbol Kulübü, Bozüyüksporda forma giyen Ferit Erişçi ve Kemal Hastürkle birer yıllık sözleşme imzaladı.
     Kulüp Müdürü Erol Bektaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl ligde mücadele eden takımın belirli seviyeye ulaştığını belirterek, eksik gördükleri mevkiler için transfer yapacaklarını söyledi.
     İlerleyen günlerde bir kaç futbolcuyla daha sözleşme imzalanacağını ve transfer edecekleri futbolcuları uzun süredir takip ettiklerini ifade eden Bektaş, transfer edilecek futbolcuların takımın teknik ve fiziki seviyesini yükseltecek isimler olacağını kaydetti.
     Bektaş, Geçen sezon Play-Off şansını son maçta talihsiz şekilde kaybettik. Bu yıl kuracağımız takımla Bank Asya 1. Lige çıkmayı hedefliyoruz. Bu hedefe ulaşmak içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu ay sonunda takımımız toplanacak. Kendi tesislerimizde bir süre çalıştıktan sonra kampa gireceğiz. Kamp öncesine kadar transferler gerçekleşecek dedi.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Körfez Futbol Kulübünde transfer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER