Körfez Belediye Başkanı Pehlivan, icraatlarını anlattı

Körfez Belediye Başkanı Pehlivan, icraatlarını anlattı


KOCAELİ (A.A) - Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bilgilendirme toplantısında icraatlarını anlattı.
     Körfez Belediyesi Yarımca Kültür Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Pehlivan, göreve gelir gelmez halkın ihtiyaç ve beklentilerine cevap vermeleri gereken bir sürecin başladığını belirterek, bu süreci hiçbir şekilde aksamaya uğratmadan geçirdiklerini söyledi.
     Tüm mahalle ve sokakların sıkıntılarını tespit ettiklerini ve kalıcı çözümler ürettiklerini anlatan Pehlivan, ilk 5 yılda yaptıkları çalışmaların halkta karşılığını bulduğunu ve halkın büyük desteği ile tekrar belediye başkanı seçildiğini kaydetti.
     Pehlivan, tüm icraatlarında emek ve alın teri olduğunu dile getirerek, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Körfez Belediyesinin çalışmalarını da yakından takip ettiklerini söyledi.
     AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek ise çalışmaya devam edeceklerini vurgulayarak, gelecek dönemde de başarılı çalışmalarını devam ettireceklerini ifade etti.
     Kimsesiz ve engelli insanlar için sosyal bir çalışma içinde olduklarına dikkati çeken Civelek, bir günlerini tespit ettikleri engelli ya da kimsesiz çocukla geçireceklerini bildirdi.
    
     Muhabir: Şahin Oktay
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Körfez Belediye Başkanı Pehlivan, icraatlarını anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER