Kooperatiflerden kardeşlik protokolü

Kooperatiflerden kardeşlik protokolü -Toslak, Yeniköy, Hacıkerimler Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile İslamlar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi sosyal ve ekonomik işbirliği için kardeşlik protokolü imzaladı


ANTALYA (A.A) - Alanyada Toslak, Yeniköy, Hacıkerimler Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile İslamlar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, sosyal ve ekonomik işbirliği için kardeşlik protokolü imzaladı.
     Toslak köyünde gerçekleşen törende, İslamlar Köyü Tarım Kooperatifi Başkanı Sabri Çakıcı ile Toslak Yeniköy Hacıkerimler Köyleri Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Mustafa Özen arasında imzalandı.
     Törende konuşan Mustafa Özen, kooperatifler arasında bilgi paylaşımıyla birçok sorunun giderilebileceğini belirtti. Özen, Kooperatif üyelerinin bilgi paylaşımını sağlamak, var olan sorunları ortadan kaldırarak üretimin arttırılması ve üretilen ürünlerin pazarlanmasını sağlamak, kardeşlik protokolüyle hızlanacak dedi.
     İki kooperatif arasındaki işbirliğinin bir başlangıç olduğunu dile getiren Özen, bu kapsamda İslamların yazlık üretimiyle Toslakın kışlık üretiminin birlikte nasıl yürütüleceği ve pazarlanacağı üzerinde çalışmalar yapacaklarını kaydetti.
     Özen, kooperatifler arasındaki protokollerle işbirliğini büyütmek istediklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt / Bekir Bektaş
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kooperatiflerden kardeşlik protokolü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER